Οικογένεια Χαραμή

Το αμυγδαλωτό από τον τόπο του!

Η οικογένεια Χαραμή από το 1958, στηριγμένη σε παλιές συνταγές της γιαγιάς, παρασκευάζει τα αμυγδαλωτά της με τη λεπτεπίλεπτη γεύση και με τα ίδια αγνά, παραδοσιακά, Ελληνικά υλικά, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση της τέχνης του αμυγδαλωτού.

Μορέως ήδιστα - Χαραμ΄ής

Δημιουργώντας γευστικές αναμνήσεις

Από το 1958 μέχρι και σήμερα η φιλοσοφία των ιδιοκτητών από την πρώτη γενιά έως και σήμερα παραμένει ίδια και αναλλοίωτη. Η έμφαση δίνεται πάντα στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα γλυκίσματα και το μεράκι και η αγάπη όλων των εργαζομένων γι’ αυτό που κάνουν.

Το σλόγκαν μας εξάλλου είναι “η διαφορά βρίσκεται στο μεράκι και τα αγνά υλικά”.

Επίσης, πάντα υπήρχε η διάθεση της εξέλιξης, της βελτίωσης τόσο των προϊόντων μας όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών με αποτέλεσμα την πιστοποίηση με ISO 22000:2018 τη στιγμή που πολύ λίγα εργαστήρια παραδοσιακών γλυκών και ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα έχουν.

Καλώς ήλθατε στο γευστικό κόσμο του Αμυγδαλωτού μας!

Αμυγδαλωτά | Μορέως ήδιστα - Χαραμής

μια ιστορία, ένας μύθος, ένα άρωμα

Τα Αμυγδαλωτά μας

Τα Παραδοσιακά μας | Μορέως ήδιστα - Χαραμής

με άρωμα Μονεμβασιάς

Τα Παραδοσιακά Γλυκά μας

Πάστες και Τούρτες | Μορέως ήδιστα - Χαραμής

με τα πιο αγνά υλικά

Πάστες & Τούρτες

Ξεχωρίζουμε για πάνω από μισό αιώνα για

το μεράκι μας

την προσήλωση στην ποιότητα

τα αγνά υλικά μας

τα αρώματά μας

τις γεύσεις μας

την αγάπη μας στα προϊόντα μας