Οικογένεια Χαραμή
Το αμυγδαλωτό από τον τόπο του!
Η οικογένεια Χαραμή από το 1958, στηριγμένη σε παλιές συνταγές της γιαγιάς, παρασκευάζει τα αμυγδαλωτά της με τη λεπτεπίλεπτη γεύση και με τα ίδια αγνά, παραδοσιακά, Ελληνικά υλικά, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση της τέχνης του αμυγδαλωτού.
Δημιουργώντας γευστικές αναμνήσεις
Από το 1958 μέχρι και σήμερα η φιλοσοφία των ιδιοκτητών από την πρώτη γενιά έως και σήμερα παραμένει ίδια και αναλλοίωτη. Η έμφαση δίνεται πάντα στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα γλυκίσματα και το μεράκι και η αγάπη όλων των εργαζομένων γι’ αυτό που κάνουν.
Το σλόγκαν μας εξάλλου είναι “η διαφορά βρίσκεται στο μεράκι και τα αγνά υλικά”.
Επίσης, πάντα υπήρχε η διάθεση της εξέλιξης, της βελτίωσης τόσο των προϊόντων μας όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών με αποτέλεσμα την πιστοποίηση με ISO 22000:2018 τη στιγμή που πολύ λίγα εργαστήρια παραδοσιακών γλυκών και ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα έχουν.
Καλώς ήλθατε στο γευστικό κόσμο του Αμυγδαλωτού μας!